Preduzeće Energos DOO je osnovano 2015. godine u Pljevljima. Osnovna djelatnosti preduzeća je prodaja materijala za centralno grijanje.

U ponudi je širok asortiman proizvoda vezanih za energetsku efikasnost:

– sve vrste opreme i materijala za centralno grijanje
– solarni sistemi
– toplotne pumpe
– klimatizacija
– vodovod, kanalizacija, keramika, sanitarije
– izolacioni materijali
– termo fasade
– PVC stolarija

MISIJA

Koncepcija rada zasniva se na saradnji sa renomiranim kompanijama iz Crne Gore i regiona. Posebno mjesto u saradnji i razvoju firme pripada firmi „Mikromont“ iz Bjelog Polja, sa kojom sarađujemo od osnivanja.
Dobar izbor proizvoda i akcijske povoljnosti privukli su veliki broj ljudi čime je jačana pozicija firme koja predstavlja jednog od lidera na polju grijanja kako u Pljevljima, tako i na cijelom sjeveru Crne Gore.
U okviru programa Energy WOOD, koji realizuje Ministarstvo ekonomije i koji omogućava građanima da apliciraju za beskamatne kredite za kupovinu i ugradnju sistema za grijanje, firma Energos DOO je bila jedina iz Pljevalja koja je stekla status kvalifikovanog distributera zaduženog za prodaju, ugradnju, puštanje u rad i održavanje sistema za grijanje, termo fasade, PVC i ALU stolarije.
Sa željom za što boljom saradnjom, u firmi Energos DOO dočekaće vas prijatno osoblje uvijek raspoloženo da vam pomogne u izboru najboljeg rješenja za vaš dom.
cilj

Cilj

Napraviti komfor u životnom prostoru, iskoristiti obnovljive izvore energije i sačuvati novac.

razvoj

Ekskluzivni Servis

Energos DOO vrši servis i održavanje proizvodaAlfa, Centrometal, Tim sistem, Herz za područje Pljevalja i Žabljaka, kao i MBS proizvoda na teritorije Crne Gore.

partners

Partneri

Dobra povezanost sa tržistem kako dobavljača tako i kupaca je zasluga za dosadašnje rezultate.